Over Connie Miltenburg

Interieurdesign, advies en inspiratie.

0_6785

Na mijn studie aan de academie voor Beeldende Kunsten afdeling architectonische vormgeving ben ik gaan werken bij een bedrijf in de afbouw en heb in de avonduren het diploma HTS bouwkunde gehaald. Vanaf 1991 ben ik werkzaam geweest als designer bij Heineken Brouwerijen afdeling Interieur Adviezen. Daar heb ik diverse bedrijven van een nieuw interieur voorzien en heel veel ervaring opgedaan in met name horeca interieurs. Restaurants, cafés, hotels, sportkantines in nieuwbouw of verbouwsituaties zijn allemaal langs gekomen.

Voor het programma ‘Mijn tent is top’ heb ik 2 restaurants begeleid.

Sinds 2010 ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik mijn werkterrein uitgebreid. Nu ontwerp en adviseer ik ook voor kantoren, winkels, zorginstellingen en particuliere opdrachtgevers.

Ik werk graag samen met deskundige partners en heb een groot netwerk van leveranciers om tot het beste resultaat te komen.